Vergaderlocatie Overijssel

Een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie in Overijssel vindt u snel en gemakkelijk met Vergaderen à la carte. Wij hebben namelijk voor u diverse locaties verzameld waar u niet alleen in informele sfeer kunt vergaderen, maar waar u bovendien de vergaderingen af kunt wisselen met gezellige activiteiten. U stelt uw arrangement volledig zelf samen en zo weet u precies waar u aan toe bent.

Mogelijkheden
Op de website vindt u een locatiezoeker. Zo kunt u snel en gemakkelijk een vergaderlocatie in Overijssel vinden die aan uw eisen en wensen voldoet. Zo kunt u zien of u er kunt blijven overnachten, wat de capaciteit van de locatie is en welke vergaderbreaks u kunt boeken. Als u een locatie aanklikt, krijgt u bovendien te zien welke data er nog beschikbaar zijn zodat u direct een vergadering in kunt plannen.

Contact
Als u een vraag heeft over de mogelijkheden of over een specifieke vergaderlocatie in Overijssel, dan zijn wij u daarmee graag van dienst. Op de website vindt u een lijst van vaak gestelde vragen. Kunt u daar het antwoord op uw vraag niet vinden? Maak dan gebruik van het contactformulier op de website. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw vraag terug.

Stel nu uw eigen
arrangement samen