Vergaderen boerderij

Sfeervol vergaderen op een boerderij en zelf uw arrangement samenstellen, dat doet u bij Vergaderen à la carte. Door zelf een locatie te kiezen die past bij uw eisen en wensen, weet u zeker dat u een boerderij vindt waar uw deelnemers zich op hun gemak zullen voelen. Wij bieden u sfeervolle accommodaties op bijzondere locaties in Nederland, die de deelnemers inspireren en motiveren.

Mogelijkheden
Als u kiest voor vergaderen op een boerderij, weet u niet alleen zeker dat de sfeer informeel en ontspannen is, maar u heeft ook nog eens veel meer mogelijkheden. Zo kunt u tussen de vergadermomenten door kiezen voor ontspannende vergaderbreaks die passen bij het leven op de boerderij. Ook heeft u vaak de mogelijkheid om te overnachten, wat ideaal is voor langere bijeenkomsten.

Contact opnemen
Op de website vindt u alle benodigde informatie over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Ook kunt u direct per locatie zien wanneer vergaderen op de boerderij mogelijk is, zodat u een vergadering in kunt plannen. Heeft u een vraag of heeft u iets niet kunnen vinden op de website? Kijkt u dan eens in de lijst van vaak gestelde vragen. Staat het antwoord hier ook niet tussen? Dan kunt u uw vraag stellen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Wij komen dan zo spoedig mogelijk op uw vraag terug.

Stel nu uw eigen
arrangement samen