Vergaderen aan het water

Vergaderen à la carte biedt u de mogelijkheid te vergaderen aan het water op een unieke locatie in Nederland. Bovendien stelt u zelf uw arrangement samen. U kunt kiezen welke locatie past bij uw werknemers en uw organisatie en u heeft de mogelijkheid om inspirerende activiteiten te organiseren tussen de vergadermomenten door.

Mogelijkheden
Door te kiezen voor een unieke vergaderlocatie, voelen uw deelnemers zich al snel op hun gemak in de sfeervolle en informele omgeving. Vergaderen aan het water is uitermate geschikt als u wilt zorgen voor inspiratie en motivatie. Met de locatiezoeker op de website vindt u snel een locatie die aan uw eisen en wensen voldoet. U kunt per locatie zien welke activiteiten kunnen worden geboekt en welke data er nog vrij zijn.

Contactinformatie
Veel informatie die u nodig heeft over vergaderen aan het water kunt u vinden op de website. Wij helpen u ook graag met het vinden van de juiste locatie voor uw vergadering of met het beantwoorden van uw vragen. Die kunt u stellen door gebruik te maken van het online contactformulier. Ook worden er op de website antwoorden gegeven op veel gestelde vragen.

Stel nu uw eigen
arrangement samen