Vergaderbreaks

Vergaderen à la carte biedt u bijzondere vergaderlocaties en de leukste vergaderbreaks. Als u een vergadering gaat organiseren, dan bent u gebaat bij geïnspireerde werknemers die een goede inbreng kunnen leveren aan de discussie. Dit kan worden bereikt door te vergaderen op een informele locatie en door te zorgen voor gezellige vergaderbreaks.

Mogelijkheden
Wat vergaderen à la carte anders maakt, is dat u hier uw arrangement volledig zelf samen kunt stellen. Zo kunt u allereerst de locatie zelf kiezen, waarbij u de keuze heeft uit een groot aantal prachtige accommodaties in alle provincies in Nederland. Vervolgens kiest u de vergaderbreaks die passen bij uw organisatie en uw mensen. Door ontspanning krijgen de deelnemers weer een frisse blik en werkt u direct aan teambuilding. Op de website vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Vragen
Op de website kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft over de verschillende vergaderlocaties van vergaderen à la carte. Bovendien vindt u hier antwoorden op de meest gestelde vragen. Als u een vraag heeft, is de kans groot dat u hier het antwoord vindt. Meer informatie over ons vindt u ook op de website. Indien u toch nog een vraag heeft, kunt u die stellen door middel van het online contactformulier.

Stel nu uw eigen
arrangement samen