>Locaties  > Pluktuin De Kruudhof

Pluktuin De Kruudhof

Omschrijving  

Korte beschrijving

In de Achterhoek, tussen landerijen in een kleinschalig landschap, ligt Pluktuin De Kruudhof, moestuin voor liefhebbers. Direct hiernaast staat een nieuw gebintengebouw. De muren van deze ruimte zijn opgetrokken uit strobalen en afgewerkt met leem.


Meer informatie

De vergaderruimte in het gebintengebouw beschikt over een ruim terras grenzend aan de boomgaard met een fraaie doorkijk naar de tuin. Op vijf minuten loopafstand ligt boerderij Hebbink, waar de mogelijkheid is tot overnachten.

Adres:Lankerseweg 3
Postcode & plaats:7025ED  Halle
Provincie:Gelderland
Pluktuin De Kruudhof
Capaciteit  
Aantal kamers:0
Aantal bedden:0
Zalen:1
Capaciteit:1 - 20 personen
Minimum aantal van 4 personen.
Over ons  
  Neem direct contact met ons op via 0627438015 of info@dekruudhof.nl
Activiteiten & Vergaderbreaks  

Koken in de open lucht

Dit arrangement begint met het maken van een goed houtvuur. Destoofpot heeft de tijd nodig om warm te worden. Ook de houtgestookte oven moet worden aangemaakt. Dan gaan we de tuin op voor een rondleiding en het verzamelen van alle ingrediente voor de maaltijd. Demaaltijd bestaat uit de stoofpot met of zonder vlees (naar keuze: vanzelfsprekend gebruiken we vlees van biologisch werkende bedrijven), salade, broodjes en een toetje. Gezamenlijk bereiden we de maaltijd. Destoofpot staat een poos te pruttelen. Het ideale moment om even uit te rusten, het vuur gaande te houden en van de buitenlucht genieten. Als alles gaar is, is er de gezamelijke maaltijd in de boomgaard.

Tijdsduur: 5 uur
Prijsindicatie: € 29,50

 

Kruidenthee uit eigen tuin

We maken een uitgebreide wandeling over de tuin met veel aandacht voor de kruiden. Ondertussen plukken we de kruiden die we willen gebruiken voor een aangename kruidenthee. ‘s Winters gebruiken we gedroogde kruiden. Ook plukken we in het seizoen wat fruit voor een lekker vruchtentaartje. We kunnen ook ingemaakt fruit uit eigen tuin gebruiken. Dan gaan we op het terras in de boomgaard genieten van de thee en het taartje. Bij slecht weer zitten we binnen.

Tijdsduur: 1 à 1,5 uur
Prijsindicatie: € 10,00

Pizza-arrangement

Tijdens een uitgebreide rondleiding over de tuin gaan we groenten en kruiden oogsten die nodig zijn voor de pizza. Het pizzadeeg staat al klaar, maar moet nog wel gekneed worden. Een salade gaat de maaltijd compleet maken. Werk aan de winkel! Het bakken gaat snel in onze houtgestookte oven. De maaltijd wordt afgesloten met een toetje, gegarneerd met vers fruit uit de tuin.

Tijdsduur: 3 uur
Prijsindicatie: € 29,50

Stel nu uw eigen
arrangement samen