>Locaties  > Boerderij het Molentje

Boerderij het Molentje

Omschrijving  

Korte beschrijving

Goedendag! Wij zijn Boerderij 't Molentje in Garderen. Een landelijke locatie voor uw teamuitje of vergadering. Wij bieden buitenactiviteiten en lekkernijen met een knipoog naar het boerenleven. Welkom in Garderen, op enkele min. afstand van de A1.


Meer informatie

Onze monumentale boerderij biedt plaats aan max. 80 personen en biedt alles wat u nodig heeft voor uw vergadering of teamuitje! Vanzelfsprekend beschikken wij ook over alle benodigde apparatuur. Kom bij ons het nuttige met het aangename verenigen!

Adres:Apeldoornsestraat 193
Postcode & plaats:3886MN  Garderen
Provincie:Gelderland
Boerderij het Molentje

""De smaakvolste Locatie""

Capaciteit  
Aantal kamers:0
Aantal bedden:0
Zalen:1
Capaciteit:1 - 80 personen
Capaciteit afhankelijk van opstelling en aantal personen: Informeel: 80 personen Carré: 24 personen Theater: 40 personen Carbaret: 32 personen U-vorm: 20 personen
Extra Informatie  

Oplossen van het molenaars mysterie

Een GPS tocht waar u samen het molenaars mysterie oplost. Ook is het mogelijk om een GPS tocht over een bepaald thema samen te stellen, bv over u bedrijf.

sierraad maken van Art clay silver

Zelf uw hanger ontwerpen en maken van zilverklei,Verwonderd over jezelf,met een uniek sierraad naar huis gaan! Deze workshop duurt 3 uur en kost 45,00.
 

steptocht

Lekker even bewegen tijdens de pauze, door het landelijke gebied van garderen.5,00 pp.
 

workshop schilderen

Koeien schilderen in de natuur
Over ons  
  Neem direct contact met ons op via 0577-460455 of info@boerderijhetmolentje.nl
Activiteiten & Vergaderbreaks  

boerengolf

Tien holes, een club, bal en een scorelijst. Veel meer is er niet nodig om te genieten van de vrije natuur. Na een korte uitleg bij het startpunt van de boerengolfbaan kunnen jullie van start gaan. Twee teams strijden tegen elkaar om het minst aantal punten te behalen over een tiental holes. Samen gaan jullie van hole naar hole. Lijkt makkelijk; houdt echter wel rekening met de hindernissen! Laat zien dat jullie een hecht team kunnen zijn! Genietend van het glooiende landschap, de rust, vogelzang en koeiengeloei. Dit is de natuur zien, voelen en ruiken!

Tijdsduur: ca. 2 uur
Prijsindicatie: € 7,50

 

sjees (skeltertrein)

Dit is een skeltertrein waar telkens 2-persoonskarren achter elkaar worden gekoppeld. U gaat hiermee in een lange rij een route rijden door het boeren landschap. U krijgt van ons een plattegrond mee. (max. 30 pers. ) Onderweg een stop bij de schapenboerderij waar u een rondleiding en proeverij kunt krijgen, kan uw plaatje helemaal compleet maken. U kunt ook kiezen om met de sjees langs De Beeldentuin (in Garderen) te gaan om daar een overheerlijk ijsje of high tea te nuttigen. Ook is het mogelijk om een combinatieprogramma met de sjees te hebben (groep opsplitsen en halverwege wisselen van step/sjees).

Tijdsduur: Naar wens
Prijsindicatie: € 5,00

steppen

Op de sportieve tour, met een Kickbike-Cross Step door de bossen of door het landschap, met of zonder uitleg van de omgeving (meerprijs). Tussendoor een stop voor een rondleiding/proeverij op de schapenboerderij, een ijsje of een lunch is in overleg mogelijk (meerprijs). Wij beschikkken over max. 20 steppen.

Tijdsduur: Naar wens
Prijsindicatie: € 5,00

Stel nu uw eigen
arrangement samen