>Locaties  > Hofstede Hooybroeck

Hofstede Hooybroeck

Omschrijving  

Korte beschrijving

Een oase van rust: zo ervaart een ieder Hofstede Hooybroeck. Daarbij is het een zeer comfortabele locatie met sfeervolle groepsruimte, keuken en 9 slaapkamers. Een boerderij met Franse allure.


Meer informatie

Uw welkomstcomité wordt hier gevormd door een paar scharrelkippen en konijntjes. Samen met de Nederlandse Landgeiten heeft u het idee zo in een oud hollands decor te stappen. Maar dan wel met het comfort van nu!

Adres:De Steeg 7
Postcode & plaats:3931PM  Woudenberg
Provincie:Utrecht
Hofstede Hooybroeck

"De rust van weleer, het comfort van nu"

Capaciteit  
Aantal kamers:9
Aantal bedden:22
Zalen:1
Capaciteit:1 - 22 personen
Desgewenst kan in het Voorhuys een extra subzaal worden gehuurd. En heeft u extra kamers nodig: in De Boerenstee en de Liniedijk liggen op 500 meter afstand.
Extra Informatie  
 

Parkeergelegenheid

Gratis parkeergelegenheid
Over ons  
  Neem direct contact met ons op via 0332770992 of info@boerenstee.nl
Activiteiten & Vergaderbreaks  

Bierproeverij

Kijk, ruik, proef en geniet samen van de mooiste bieren. Uw biersommelier neemt u mee op ontdekkingsreis door de wereld van speciaalbier. Beleef hop en mout, het brouwproces, de brouwerijen en hun bieren. Een verrassende en smakelijke afsluiting van uw vergaderdag. Aangeboden door Bierevents

Tijdsduur: 1 - 2 uur

Excursie over de Grebbelinie

Hofstede Hooybroeck ligt naast de Grebbelinie. De Grebbelinie staat op de Werelderfgoedlijst. Tijdens een wandeling met een gids hoort u alles over dit cultuurhistorisch monument.

Tijdsduur: 1-2 uur
Prijsindicatie: € 75,00

Koken en dineren met speciaalbieren

Ontdek de nieuwe trend van bier aan tafel! Speciaalbieren kennen een enorme variatie in smaken en bieden talloze mogelijkheden in de keuken. Ga samen aan de slag in uw accommodatie of in een kookstudio. U kookt onder begeleiding van een kok een menu met bier. Aan tafel proeft u bij ieder gerecht een bijpassend speciaalbier. Aangeboden door Bierevents.

Tijdsduur: 4 - 4,5 uur
Prijsindicatie: € 69,00

Koken en dineren met streekproducten

Onder leiding van kok Hanke Schoor kookt u een eigentijds diner met streekproducten: eten met een verhaal. Daarna gaat u heerlijk samen tafelen en genieten.

Tijdsduur: 3-4 uur
Prijsindicatie: € 795,00

Kunstkoe schilderen

Fris uw kantoor of entree op met deze verrassende kunstobjecten. U kunt kiezen uit een koe van ware grootte die met meerdere deelnemers tegelijkertijd geschilderd kan worden of een kleine kunstkoe waarop iedere deelnemer zelf zijn creativiteit kan uiten. Leuk en motiverend!

Tijdsduur: 90 minuten

Modern Art Painting

Samen met collega's of klanten in een ontspannen setting schilderen. Wie wil dat niet? Bij deze workshop kan geschilderd worden op grote en kleine doeken. Zo kunnen schilders gezamenlijk aan een doek werken en spelenderwijs de teamspirit verbeteren. Durft u het aan?

Tijdsduur: 90 minuten

Paard als spiegel

Zelfreflectie en bewust worden van uw gedrag, kracht, talenten en belemmeringen helpen om effectiever te communiceren.

Tijdsduur: op aanvraag

Sportieve activiteiten

De Amerongse berg bedwingen op de ATB, kanovaren op het Valleikanaal, nordicsports, boogschieten, boerengolf: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij informeren u graag.

Tijdsduur: Per activiteit verschillend

Tai-Chi op de dijk

Ontspanning en bezinning: daar zorgt Tai Chi voor. En Tai-Chi op de dijk geeft u helemaal de ruimte. In samenwerking met Free Experience.

Tijdsduur: 1 - 1,5 uur
Prijsindicatie: € 22,00Foto's  

Stel nu uw eigen
arrangement samen