>Locaties  > De Liniedijk

De Liniedijk

Omschrijving  

Korte beschrijving

Een ruime, lichte en open vergaderzaal voor 36 personen. Overnachten doet u in de Liniehutten. Het bijzondere karakter van deze locatie zorgt gelijk voor een informele sfeer waarin het goed vergaderen is. De Liniehutten zijn gelijk kleine subzalen.


Meer informatie

Voor een frisse neus hoeft u niet ver. Wie naar buiten loopt staat gelijk op het klompenpad. Overnachten kunt u tot 30 personen: 5 personen per hut. Voor meer privacy kunt u extra kamers huren in De Boerenstee op hetzelfde terrein.

Adres:De Steeg 6
Postcode & plaats:3931PM  Woudenberg
Provincie:Utrecht
De Liniedijk

"Licht, ruim en open"

Capaciteit  
Aantal kamers:6
Aantal bedden:30
Zalen:1
Capaciteit:1 - 36 personen
De Liniedijk bevindt zich op het zelfde terrein als De Boerenstee. U kunt dus altijd nog extra kamers bij huren. De zithoeken in De Liniehutten zijn te gebruiken als kleine subruimtes voor 5 personen.
Extra Informatie  
 

Parkeergelegenheid

Gratis parkeergelegenheid.
Over ons  
  Neem direct contact met ons op via 0332770992 of info@boerenstee.nl
Activiteiten & Vergaderbreaks  

Bierproeverij

Kijk, ruik, proef en geniet samen van de mooiste bieren. Uw biersommelier neemt u mee op ontdekkingsreis door de wereld van speciaalbier. Beleef hop en mout, het brouwproces, de brouwerijen en hun bieren. Een verrassende en smakelijke afsluiting van uw vergaderdag. Aangeboden door Bierevents

Tijdsduur: 1 - 2 uur

Excursie over de boerderij

Nederland is een echt zuivelland. Kijk eens rond op een melkveebedrijf en hoor wat er allemaal bij komt kijken. Waar is een boer nu eigenlijk zo druk mee? In deze excursie hoort u er alles over.

Tijdsduur: half uur
Prijsindicatie: € 50,00

Excursie over de Grebbelinie

De Grebbelinie staat op de Werelderfgoedlijst. Tijdens een wandeling met gids hoort u alles over dit cultuurhistorisch monument.

Tijdsduur: 1 - 2 uur
Prijsindicatie: € 75,00

Koken en dineren met speciaalbieren

Ontdek de nieuwe trend van bier aan tafel! Speciaalbieren kennen een enorme variatie in smaken en bieden talloze mogelijkheden in de keuken. Ga samen aan de slag in uw accommodatie of in een kookstudio. U kookt onder begeleiding van een kok een menu met bier. Aan tafel proeft u bij ieder gerecht een bijpassend speciaalbier. Aangeboden door Bierevents.

Tijdsduur: 4 - 4,5 uur
Prijsindicatie: € 69,00

Koken en dineren met streekproducten

Onder de deskundige leiding van kok Hanke Schoor kookt u samen een eigentijds diner van streekproducten. Daarna gaat u aan tafel heerlijk genieten. Genoemde prijs is voor een groep tot en met 10 personen. Per extra persoon komt er 79,50 bij.

Tijdsduur: ongeveer 4 uur
Prijsindicatie: € 795,00

Kunstkoe schilderen

Fris uw kantoor of entree op met deze verrassende kunstobjecten. U kunt kiezen uit een koe van ware grootte die met meerdere deelnemers tegelijkertijd geschilderd kan worden of een kleine kunstkoe waarop iedere deelnemer zelf zijn creativiteit kan uiten. Leuk en motiverend!

Tijdsduur: 90 minuten

Modern Art Painting

Samen met collega's of klanten in een ontspannen setting schilderen. Wie wil dat niet? Bij deze workshop kan geschilderd worden op grote en kleine doeken. Zo kunnen schilders gezamenlijk aan een doek werken en spelenderwijs de teamspirit verbeteren. Durft u het aan?

Tijdsduur: 90 minuten

Sportief

De Amerongse berg bedwingen op een ATB-fiets, kanovaren in het Valleikanaal, kratstapelen, nordicsport, boogschieten, boerengolf: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij adviseren u graag.

Tijdsduur: Per activiteit verschillend

Stel nu uw eigen
arrangement samen