>Locaties  > Melkveebedrijf Hakkert

Melkveebedrijf Hakkert

Omschrijving  

Korte beschrijving

Op het Betuwse platteland tussen Tiel en Culemborg ligt aangrenzend aan het prachtige natuurgebied Het Gelders Landschap: Melkveebedrijf Hakkert. Een modern boerenbedrijf waarin de koeien u inspiratie kunnen geven om in de sfeervolle vergaderzaal te brainstormen, vergaderen of een workshop te volgen. En wat is er nu rustgevender om in de pauze uw lunch in de wei of in de koeienstal te nuttigen?


Meer informatie

Via een ruime trap met uitkijk over de koeien komt u in de landelijk ingerichte vergaderruimte. Zicht in de koeienstal en op het weidse platteland. Met comfortabele stoelen, magnetische muur, beamer met scherm, flipover zijn alle faciliteiten aanwezig voor een geslaagde bijeenkomst. Met ruime gratis parkeergelegenheid en op 5 minuten afstand van de A2 is onze locatie centraal in het land makkelijk te bereiken.

Adres:Oude Hoevenseweg 3
Postcode & plaats:4196RK  Tricht
Provincie:Utrecht
Melkveebedrijf Hakkert
Capaciteit  
Aantal kamers:0
Aantal bedden:0
Zalen:1
Capaciteit:1 - 30 personen
Carre: 20 personen | Blok: 20 personen | U-vorm: 20 personen | Cabaret: 25 personen | School: 30 personen | Theater: 30 personen |
Over ons  
  Neem direct contact met ons op via 0345571829 of gerardenjanine@hetnet.nl Als 2e generatie wonen, werken en hebben wij plezier op onze boerderij in het veld van Tricht. Gerard is op deze plaats geboren en getogen en in 2004 zijn wij, Gerard en Janine, hier samen verder gegaan. Inmiddels zijn daar 2 boerinnetjes en 2 boertjes bijgekomen. Beide komen we uit een agrarisch gezin. Gerard wist vanaf jongs af aan dat hij graag koeienboer wilde worden. En dat is gelukt! Met veel passie en arbeidsvreugde werken wij op onze boerderij met liefde voor onze koeien. Soms is het hard en onregelmatig werken, maar er is geen dag hetzelfde. Wij zijn jonge, enthousiaste ondernemers met een vooruitstrevende blik en heel belangrijk we genieten van het mooie boerenleven!
Activiteiten & Vergaderbreaks  

Boerenwandeling op de boerderij

Zie, Proef, Ervaar en Beleef het boerenleven. De boer vertelt u alles over het proces van gras naar glas en van kalf tot koe. En hier is heel wat over te vertellen. Samen gaat u de hele boerderij rond en kunt u kijken hoe het eraan toe gaat op ons moderne melkveebedrijf. Heerlijk in de buitenlucht met een educatief tintje.

Tijdsduur: in overleg
Prijsindicatie: € 50,00

Koeien Schilderen

Via het koeienpad naar het weiland waar de schildersezels en de koe-modellen klaar staan. Onder begeleiding van een professionele schilderes gaat u een koe schilderen op doek of op hout. Geef de creativiteit een kans en sta versteld van uw kunnen! Ongeveer 2 uur later staat daar een prachtig zelfgemaakt schilderij te pronken. Prijs in overleg.

Tijdsduur: 2 uur

Met de boswachter op pad in De Regulieren

De Regulieren is een groot natuur- en wandelgebied op loopafstand van onze boerderij. Er zijn bloemrijke gras- en hooilanden, populierenbossen en wilgengrienden. In dit prachtige natuurgebied van Het Gelders Landschap gaat u samen met de boswachter op pad, als geen ander weet hij alle mooie plekjes te vinden. Hij verteld over het ontstaan van het gebied, de verschillende planten en bomen en zult u ongetwijfeld mooie vogels en wellicht een ree spotten. Ook een bezoek aan de zeer bijzondere eendenkooi, verscholen midden in het gebied, maakt deze wandeling tot een leerzaam, groene excursie. Prijs in overleg.

Tijdsduur: 2 uur

Uilen en roofvogel workshop

Een bijzondere ervaring waarbij u kennismaakt met diverse los vliegende roofvogels en uilen. De Harris Hawk, Kerkuil, Bengaalse Oehoe, Torenvalk, Briluil. Deze getrainde vogels landen na een duikvlucht op uw hand. Dit ambacht wordt door de valkenier met passie en veel enthousiasme gepresenteerd. U wordt actief betrokken bij de workshop. Het leggen van een valkeniersknoop, het draaien van de loer waarmee de valken worden getraind en het ontvangen van een roofvogel op uw handschoen zijn onderdelen die aan deze onvergetelijke workshop aan bod komen. Als extra uitbreiding op bovenstaande workshop kunt u een professionele fotoshoot met de roofvogels en uilen bijboeken. U kunt ze onder ander tijdens de vlucht fotograferen maar u krijgt ook de kans om zelf mee te doen. Tijdens een fotosessie mag u zelf bepalen, in overleg met de valkenier, waar u graag een foto van zou willen. Vliegende roofvogels, stilzittende uilen, vogels bij modellen, vogels in een duikvlucht er is van alles mogelijk. De vogels zullen tijdens de fotosessie indien gewenst los vliegen.

Tijdsduur: 1,5 uur
Prijsindicatie: € 175,00

Stel nu uw eigen
arrangement samen