>Locaties  > Zorgboerderij van der Wijst

Zorgboerderij van der Wijst

Omschrijving  

Korte beschrijving

Een bijzondere en inspirerende vergaderruimte annex coachruimte midden in de natuur in Vorstenbosch en op een zorgboerderij waar mensen met een verstandelijke beperking een dagbesteding hebben. Deze prachtige, sfeervolle vergaderruimte met allure heeft naast royale vergadertafels ook heerlijke stoelen en banken voor een informeel gesprek of een moment van ontspanning en beschikt ook over een keuken. Daarnaast is er een kleinere ruimte, te gebruiken als sub ruimte bij een vergadering of training. De ruimtes binnen vloeien over in de weidse omgeving buiten. Rondom heeft u uitzicht op de paddocks en weilanden met kuddes paarden. Ideaal voor een anders dan anders vergadering, brainstorm of teambuilding. Vanuit de ruimte loopt u via een zandpad de natuur in van de naastgelegen Bedafse bergen. Ideaal voor een korte vergaderbreak of voor een vleugje "natuurlijke inspiratie". Bij goed weer kunt u hier uitstekend buiten vergaderen op het terras, in de wei of bij de vijver.


Meer informatie

Ligging in Noord-Brabant : Deze vergaderaccommodatie is gelegen op loopafstand van Vorstenbosch, een dorpje tussen Veghel en Uden nabij de A50 (Nijmegen-Eindhoven) aan de rand van natuurgebied de Bedafse Bergen.

Adres:Derptweg 12
Postcode & plaats:5476VX  Vorstenbosch
Provincie:Noord-Brabant
Zorgboerderij van der Wijst
Capaciteit  
Aantal kamers:0
Aantal bedden:0
Zalen:2
Capaciteit:10 - 40 personen
Carre: 20 personen | Blok: 20 personen | U-vorm: 18 personen | Cabaret: 24 personen | School: 24 personen | Theater: 40 personen
Over ons  
  Neem direct contact met ons op via 0413351612 of info@zorgboerderijvanderwijst.nl. Op deze zorgboerderij heten John en Marga van der Wijst U van harte welkom. Naast zorgboerderij en vergaderlocatie bestaat het agrarisch bedrijf uit een paardenpension en landbouw met o.a. het kleinschalig telen van pompoenen en bloemen.
Activiteiten & Vergaderbreaks  
 

Blote voetenpad

Prikkel je zintuigen en voel met je blote voeten de verschillen tussen glad en stroef, zacht en hard, nat en droog. Hoe voelt het om over dennenappels of kiezels te lopen? Of voel je liever een zacht mostapijt? Aan het eind van het pad kun je je voeten afspoelen met echt bronwater.

Tijdsduur: 30 minuten
Prijsindicatie: € 40,00

 

Zorgboerderij excursie

Uitleg over de dagbesteding op onze zorgboerderij waarbij U daadwerkelijk onze hulpboeren aan het werk ziet bij de verschillende activiteiten op onze boerderij. Een interessante aanvulling op uw vergaderarrangement. We zorgen voor een leuk en leerzaam bezoek!

Tijdsduur: 1 uur
Prijsindicatie: € 75,00

Stel nu uw eigen
arrangement samen