>Locaties  > De Maaneschijn

De Maaneschijn

Omschrijving  

Korte beschrijving

Wij zijn vanouds een boerderij met een gemengd bedrijf. Dit wil zeggen een boerderij met koeien, kippen en varkens. Hier zijn we in 2000 mee gestopt en overgegaan op het houden van Edelherten voor het vlees. Daarnaast hebben wij recreatie in de vorm van een kleine camping van 25 plaatsen en terras voor de gasten en de vele wandelaars en fietsers die deze streek, Landgoed Appel, hebben ontdekt. Ons Edelhertenvlees verkopen wij in onze Landwinkel samen met producten en streekproducten van andere boeren en tuinders. Met deze ingrediƫnten serveren wij voor u evt. de lunch. En waar vroeger werd gemolken, kan nu in alle rust worden vergaderd bij een houtgestookte kachel. Als u tijd neemt voor een pauze loopt u even een klompenpad.


Meer informatie

De Maaneschijn is gelegen in het buurtschap Appel gemeente Nijkerk. Een schitterend gebied van akkers weilanden en oude houtwallen en prachtige boerderijen: of de tijd heeft stil gestaan. Dit gebied is zo mooi gebleven doordat een Jonkheer waar dit gebied van was, geen veranderingen wilde aan zijn boerderijen en gronden. Dus er is meer dan 100 jaar geen verandering geweest. Dat is duidelijk te zien aan het landschap en oude boerderijen. U start bij ons op het erf een klompenroute genoemd het Appelpad, hoe kan het ook anders. Neem goed wandelschoeisel mee, want deze klompen paden gaan door weilanden en bossen waar u zelf niet zo snel zou komen. Fietsen kan ook, knooppunt 48 ligt bijna naast de deur of neem de bewegwijzerde Appel route (40 KM.) De dorpen Voorthuizen, Nijkerk en Barneveld,liggen ongeveer in een straal van 6 km van ons af en zijn de moeite waard om te bezoeken.

Adres:Kamersteeg 3
Postcode & plaats:3862PJ  Nijkerk
Provincie:Gelderland
De Maaneschijn
Capaciteit  
Aantal kamers:0
Aantal bedden:0
Zalen:1
Capaciteit:1 - 35 personen
U-vorm: 25 personen | School: 35 personen |
Over ons  
  Neem direct contact met ons op via 0342-462055 of camping@demaaneschijn.nl Wij zijn Marianne en Jan v.Maanen. Wij hebben 3 kinderen waarvan de jongste nog thuis woont. Marianne is 48 en Jan is 53 en wij zijn de derde generatie op dit bedrijf. Het bedrijf runnen we samen met soms wat hulp van onze dochter. In 2000 is een grote verandering geweest van agrarisch, naar recreatie en detailhandel. De Edelhertenhouderij is onze agrarische tak nu. Deze vorm van vee houden is grondgebonden, dus geen intensieve veehouderij.
Activiteiten & Vergaderbreaks  

Stel nu uw eigen
arrangement samen