>Locaties  > De Strandhoeve - Party en vergadercentrum

De Strandhoeve - Party en vergadercentrum

Omschrijving  

Korte beschrijving

Vlakbij Blokzijl en Giethoorn vind u De strandhoeve, perfect voor vergaderingen, heisessies, brainstorms en beurzen. Vergaderen met 5 mensen of presentaties aan 800 personen? Kom vergaderen op maat in 1 v/d 5 zalen met een gastvrije ambiance.


Meer informatie

Centraal gelegen biedt deze stijlvolle, moderne lokatie vele vergaderarrangementen aan met bijvoorbeeld lunch, diner, activiteiten, workshops, muziek, teambuilding en overnachten voorzien van alle nodige audiovisuele middelen en vergadermaterialen.

Adres:Uiterdijkenweg 59
Postcode & plaats:8372VL  Baarlo (Overijssel)
Provincie:Overijssel
De Strandhoeve - Party en vergadercentrum
Capaciteit  
Aantal kamers:22
Aantal bedden:54
Zalen:4
Capaciteit:1 - 800 personen
Meer personen is altijd mogelijk, dit kan in overleg. De zalen bos, vizier. kayak, blazoen en grote plenaire bieden allen een andere capaciteit. Prijzen (minimum) variëren per zaal. Meer info op aanvraag.
Over ons  
  Neem direct contact met ons op via 0527-203791 of info@destrandhoeve.nl
Activiteiten & Vergaderbreaks  

Combi Schieten

Mix en Match! Wilt u zich even ergens anders op focussen? Onderzoek of ú de Robin Hood, of juist de Wilhelm Tell van uw groep bent tijdens een clinic scherpschieten. Combineer concentratie en lichaamsbeheersing met plezier; Schiet u in de roos? Na een demonstratie van onze instructeur leert hij u in anderhalf uur tijd de fijne kneepjes van het schieten. Maak een keuze uit twee van de vier schiet-disciplines uit ons arrangement: -Handboog -Kruisboog -Compoundboog -Blaaspijp Kijk, richt en actie... Altijd een schot in de roos!

Tijdsduur: 1,5 uur
Prijsindicatie: € 18,50

 

Creatieve workshops

Even uw hoofd rust geven? Het kan een fijne onderbreking zijn om juist even met de handen bezig te zijn. De Strandhoeve heeft verschillende creatieve workshops voor u in petto. Zoals bijvoorbeeld schilderen op doek of servies, sieraden maken, zeepketting maken, Mozaïk. Of wat dacht u ervan om met bloemen een korenschoofboeket, bloemenschaal of krans maken. Prijs is een basisprijs per persoon.

Tijdsduur: Vanaf 1 uur
Prijsindicatie: € 18,00

 

Elektro TukTuk Puzzeltoer

Op een recreatieve wijze de prachtige omgeving verkennen doet u met de ElektroTukTuk. Na een korte inleiding in het gebruik rijdt u geruisloos door het achterland van Blokzijl en Vollenhove. Maar niet alleen uw rijkunsten worden getest: ook uw vaardigheden op het gebied van waarnemen, logisch denken en slim redeneren komen aan bod. Gaat u mee op Puzzeltoer? In één TukTuk kunnen maximaal zeven personen, inclusief één chauffeur van 21+ in bezit van een B-rijbewijs. Prijs is per TukTuk.

Tijdsduur: 2,5 uur
Prijsindicatie: € 140,00

 

Kickbike GPS Puzzeltocht

ven de benen strekken door actief een middagje te gaan spoorzoeken op de Kickbike. Als u voor de eerste keer op de Kickbike staat, komen er wellicht jeugdherinneringen aan de ouderwetse step naar boven. Maar dan met een modern tintje; de Kickbike is uitermate handzaam en wendbaar. Door het grote voorwiel maakt u gemakkelijk snelheid. Kortom, een leuke en actieve manier om de omgeving te verkennen! Een GPS-apparaat wijst u de weg. Onderweg komt u een aantal raadsels tegen. De goede antwoorden leiden u het snelste naar de finish. Welke groep weet als eerste het eindpunt te bereiken?

Tijdsduur: 1,5 uur
Prijsindicatie: € 13,00

 

Paintball

Wilt u uw gedachten even helemaal ergens anders op richten? U zelf even lekker uitleven? Voel de adrenaline tijdens dit spelprogramma. In de hitte van de strijd speelt u spelvormen passend bij uw groep. De ene keer is samenwerking en communicatie belangrijk en bij een andere spelvorm leiderschap of juist de individuele capaciteiten. De 5000 m2 outdoor battle areas bieden u spannende sluiproutes en verrassende schuilplaatsen. Beschermd door een overall en masker gaat u het strijdveld in. En dan; kijk, richt, en vuur! Eindigt u ongeschonden of juist kleurrijk versierd? Prijs per persoon voor 1,5 uur.

Tijdsduur: vanaf 1,5 uur
Prijsindicatie: € 18,00

Teamspelen

Uw vergadering beter laten voortzetten door een betere teamband te creeren? Dat kan! De deelnemers gaan verschillende spelen af waarbij samenwerking en plezier voorop staan. De activiteiten kunnen alleen tot een goed einde gebracht worden als er wordt gecommuniceerd en de groepsleden elkaar ondersteunen. In overleg zijn thema�s als communicatie, samenwerking en leiderschap te koppelen aan de activiteiten. Aan de hand van uw vraag maken wij een selectie uit ons ruime aanbod aan teamspelen. U kunt ervoor kiezen om tijdens en na het programma de inzichten d.m.v. reflectie te evalueren onder begeleiding van onze instructeur. De verbeteringen in samenwerking en communicatie zullen direct merkbaar zijn tijdens het vervolg van de bijeenkomst.

Tijdsduur: 1,5 uur
Prijsindicatie: € 18,50

Teamtrainingsprogramma op maat

Bij specifieke trainingsdoelstellingen stelt De Strandhoeve graag een programma op maat voor u op. Het (h)erkennen van elkaars kwaliteiten, communicatie, vertrouwen en natuurlijk samenwerking zijn eigenschappen die hierbij aan bod kunnen komen. In een uitdagende maar toch gezellige sfeer zal de trainer of coach u begeleiden bij uw programma. Tijdens en na het programma wordt er voldoende ruimte genomen voor evaluatie en terugkoppeling naar uw doelstellingen.

Tijdsduur: 2,5 uur
Prijsindicatie: € 25,00

 

Wandklimmen

Een steile wand, een aantal grepen; het enige wat u tegenhoudt om de hoogte in te gaan bent u zelf. Vakkundig begeleid en gezekerd door een instructeur van De Strandhoeve klimt u tegen onze klimtoren van 8,5 meter omhoog. Durft u het aan?

Tijdsduur: 1 uur
Prijsindicatie: € 16,00

 

Workshop Powerkite

Even uw gedachten laten wegwaaien? Stuur de kite in de wind en ervaar de kracht! Blijft u met beide benen op de grond? Met uw groep krijgt u eerst uitleg over de vliegers en het windvenster. Vervolgens gaan de vliegers de lucht in. Deze nieuwe vliegers stijgen makkelijk op en zijn goed te besturen; loopings, vol in de wind of zelfs vliegen! U maakt het mee tijdens deze clinic. We beschikken over verschillende maten vliegers, hierdoor kan het programma bij een windkracht van 2 tot 6 bft. door gaan. Mocht de windkracht toch teveel of te weinig zijn zal er een alternatief programma aangeboden

Tijdsduur: 1,5 uur
Prijsindicatie: € 18,00

Stel nu uw eigen
arrangement samen