>Locaties  > De Boerenstee

De Boerenstee

Omschrijving  

Korte beschrijving

Een sfeervolle en intieme locatie voor kleine vergadergroepen tot maximaal 16 personen. De huiskamersetting zorgt voor een informele sfeer waardoor deelnemers ontspannen kunnen vergaderen.


Meer informatie

Een vergaderruimte voor maximaal 16 personen met zithoek, open keuken, tuin. Overnachten doet u in de 4 ruime tweepersoonskamers. Mocht u hier met meer mensen willen overnachten, dan kunnen desgewenst bedden worden bijgeplaatst.

Adres:De Steeg 6
Postcode & plaats:3931PM  Woudenberg
Provincie:Utrecht
De Boerenstee

"Buitengewoon vergaderen"

Capaciteit  
Aantal kamers:4
Aantal bedden:14
Zalen:4
Capaciteit:1 - 16 personen
De Boerenstee staat bij locatie De Liniedijk en Hofstede Hooybroeck. De capaciteit is dus altijd uit te breiden tot 19 kamers en 66 bedden.
Over ons  
  Neem direct contact met ons op via 0332770992 of info@boerenstee.nl
Activiteiten & Vergaderbreaks  

Bierproeverij

Kijk, ruik, proef en geniet samen van de mooiste bieren. Uw biersommelier neemt u mee op ontdekkingsreis door de wereld van speciaalbier. Beleef hop en mout, het brouwproces, de brouwerijen en hun bieren. Een verrassende en smakelijke afsluiting van uw vergaderdag. Aangeboden door Bierevents.

Tijdsduur: 1 - 2 uur

Boerderij-excursie

Iedereen weet wel waar de melk vandaan komt, maar wat komt er nu allemaal nog meer bij kijken. Waarmee is die boer toch de hele dag zo druk als je een koe maar 2x daags hoeft te melken? Het kan heel verfrissend zijn om alles te horen over de productie van een oer-hollands produkt als melk. Terug naar de basis.

Tijdsduur: 1 uur
Prijsindicatie: € 50,00

KOEkerellen - koken en dineren met streekproducten

Onder de deskundige leiding van kok Hanke Schoor kookt u samen een eigentijds diner van streekproducten. Daarna gaat u aan tafel heerlijk genieten. Genoemde prijs is voor een groep tot en met 10 personen. Per extra persoon komt er 79,50 bij.

Tijdsduur: 4 - 5 uur
Prijsindicatie: € 795,00

Koken met speciaalbier

Ontdek de nieuwe trend van bier aan tafel! Speciaalbieren kennen een enorme variatie aan smaken en bieden talloze mogelijkheden in de keuken. Ga samen aan de slag in uw accommodatie of in een kookstudio. U kookt onder begeleiding van een kok een menu met bier. Aan tafel proeft u bij ieder gerecht een bijpassend speciaalbier. Aangeboden door Bierevents.

Tijdsduur: 4 - 4,5 uur
Prijsindicatie: € 69,00

Kunstkoe schilderen

Fris uw kantoor of entree op met deze verrassende kunstobjecten. U kunt kiezen uit een koe van ware grootte die met meerdere deelnemers tegelijkertijd geschilderd kan worden of een kleine kunstkoe waarop iedere deelnemer zelf zijn creativiteit kan uiten. Leuk en motiverend!

Tijdsduur: 90 minuten

Modern Art Painting

Samen met collega's of klanten in een ontspannen setting schilderen. Wie wil dat niet? Bij deze workshop kan geschilderd worden op grote en kleine doeken. Zo kunnen schilders gezamenlijk aan een doek werken en spelenderwijs de teamspirit verbeteren. Durft u het aan?

Tijdsduur: 90 minuten

Paard als spiegel

Zelfreflectie en bewustwording van het eigen gedrag, kracht, talenten en belemmeringen om zo beter te leren communiceren.

Tijdsduur: in overleg

Sportief

Mountainbiken, kano-varen, boerengolf, boogschieten, kratje-stapelen: al deze actviteiten kunt u vanaf onze locatie doen. Wij werken samen met outdoorbedrijf Mad-Venture uit Woudenberg, dus deskundige begeleiding is gegarandeerd.

Tijdsduur: in overleg

Stel nu uw eigen
arrangement samen