Teambuilding, vergaderbreaks & activiteiten

Wie een bijeenkomst organiseert bij een locatie van Vergaderen à la carte heeft gekozen voor een bijeenkomst op het platteland.
Vergaderbreaks en teambuildingsactiviteiten zijn hier volop te vinden. Van heel simpel tot heel uitgebreid. 

Wilt u een vergaderbreak om teambuildingsactiviteit boeken?
Meerdere locaties van Vergaderen à la carte bieden vergaderbreaks/activiteiten aan. Heeft u vragen of wilt u een activiteit bij uw vergadering boeken? Neem dan contact op met de betreffende locatie.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit: 
(vergaderbreaks verschillen per locatie)

Tijdens de koffiepauze even een potje voetbal: als er maar een bal ligt en er is ruimte dan zien we de mannen altijd al snel een balletje trappen terwijl de dames graag rondkijken op de boerderij om een kalfje te aaien. Zo simpel kan het soms zijn.

Koken en dineren met streekproducten
Lekker koken met producten die zo van het land komen. Leren hoe je op een heel eenvoudige wijze eigentijdse menu's kunt maken met al die producten bij u in de buurt. Een driegangen diner met een voorgerecht van amuses als een glaasje courgettesoep, fleurons met geitenkaas en eendenborst, een hoofdgerecht van hertenbiefstuk, aardappeltjes uit de oven en gewokte pompoen en spinazie. Om af te sluiten met flensjes met boerenijs en vruchten: zomaar een diner wat u met elkaar kunt koken. En niets heerlijker om daarna uitgebreid te tafelen en te genieten van alles wat u met elkaar heeft klaargemaakt. 

Excursies
Wie meer wil weten over de boerderij waar wordt vergadert, kan een excursie regelen. Het is heel verfrissend om te horen wat er nu allemaal bij komt kijken om uw dagelijkse boodschappen als melk, vlees of groenten in de winkel te krijgen. Het kan zelfs voor verrassende inzichten zorgen, want tijdens de excursie zult u het zeker zien en horen: hoe de omstandigheden ook zijn, een boer gaat altijd door met zaaien en oogsten. 

Sportief
Sportieve activiteiten zijn altijd mogelijk. Op de boerderijen zelf of met outdoor-specialisten waarmee wordt samengewerkt. Zeskamp, boogschieten, boerengolf, wandeltochten, mountainbiken, etc.  Bij de locaties informeren ze u graag over de mogelijkheden, maar u kunt er op rekenen dat ze u een passende activiteit kunnen bieden.

Creatief
Wie juist meer creatief aan de gang wil, is ook op het juiste adres. Wij kunnen schilderworkshops regelen als Ster op het doek, Spetter, KunstKoe-schilderen of Modern Art. Vraag bij het servicebureau Vergaderen à la carte naar de mogelijkheden of bij de locatie zelf.

Rust en bezinning
Even een stukje bezinning kan zorgen voor rust, zoals Tai Chi in de wei.
Of heerlijk een frisse neus halen in de natuur rondom de boerderij! 

Wie niet zaait, zal ook niet oogsten

Stel nu uw eigen
arrangement samen